Abeelboom en einde jaar (kerst)borrel

Bestuur Verslag december 10, 2023

Hebben jullie het al gezien? Onze Abeelboom staat weer mooi in het licht! Fantastisch om in het donker de wijk in of uit te rijden. Dan ben je extra trots om in deze prachtige wijk te wonen.

Vrijdag 29 december komen we graag met elkaar samen voor onze jaarlijkse einde jaar (kerst)borrel. Op het speelplein in het midden van de wijk staat vanaf 18.30 uur de onder andere de glühwein en warme chocolademelk klaar. Uiteraard zal er ook een lampionnentocht zijn voor de kinderen. Dus neem je lampion mee.

Om het plein extra sfeervol te maken, zou het leuk zijn als alle tuinen rondom het plein mooi versierd zijn met lampjes. Dit keer geen wedstrijd zoals met Halloween, maar wel een oproep om het extra magisch te maken.

Deze donkere tijden is het extra belangrijk dat we samen zijn, momenten van bezinning hebben en naar elkaar omzien. Want we hebben elkaar nodig; samen en met elkaar vormen wij deze wijk. We hopen jullie allen te zien vrijdag 29 december, zodat we elkaar een gezond en liefdevol 2024 kunnen wensen.

You must be logged in to post a comment.