Succesvol eerste Walking Diner

Bestuur Verslag november 27, 2023

Vorige week zaterdag was de eerste walking diner in de wijk een feit. De eerste? Jazeker, er zullen er in de toekomst nog vele georganiseerd gaan worden. Wat was het leuk: gezellige ontmoetingen, leuke gesprekken, onderweg naar de volgende gang elkaar tegenkomen in de wijk en heerlijk eten.

Reactie van een deelnemer: Ik vond het een super geslaagde avond. Zo interessant dat je weet wie er bij je in de buurt wonen. Vriendelijke, gastvrije gastheren en – vrouwen.

Ook de mix van oud en jong was leuk. Vond je het deze keer nog iets te gewaagd of ben je alleen en weet je niet hoe je dat dan moet oplossen? Geef je de volgende keer gewoon op. Er is overal een oplossing voor en we denken zeker met je mee zodat het voor iedereen mogelijk is hier aan mee te doen.

Hieronder een sfeerimpressie.

Bedankt iedereen voor deze geslaagde avond!

You must be logged in to post a comment.