SPOKEN JACHTSEIZOEN, Halloween zaterdag 28 oktober

Bestuur Vieringen september 20, 2023

Blijf jij uit de handen van de Abeel geesten?
Het spookt in de Middenhoeve; er zijn inmiddels al 8 Abeel geesten gezien. Helemaal wit en ze maken een raar gillend geluid. Ze zijn namelijk hun amuletten kwijt. Weet jij eerder dan de geesten de 8 amuletten te vinden en uit de handen van de Abeel geesten te blijven? Dan zijn we veilig en verdwijnen de geesten om klokslag 12 uur voorgoed!

Zaterdag 28 oktober vieren we weer Halloween in de wijk. Vanaf 18.30 uur zullen kinderen in de wijk rond dwalen met een plattegrond om de amuletten te vinden en uit handen van de Abeel geesten te blijven. We starten om 18.30 uur met rondes die geschikt zijn voor de jongste kinderen en vanaf 20.30 uur zal geen kind of volwassene meer veilig zijn in de wijk totdat alle amuletten gevonden zijn…….

Uiteraard sluiten we met elkaar de avond af met een griezelig drankje. Verkleden mag :-).

Om de wijk extra spannend te maken, zou het leuk zijn als uw huis griezelig versierd is.

Verdere informatie inzake opgeven volgt, maar noteer 28 oktober alvast in de agenda!

You must be logged in to post a comment.