Na de zomer up-date

Bewonersvereniging Middenhoeve logo 2
Bestuur Niet gecategoriseerd september 13, 2023

Beste bewoners,

Na het fantastische lustrumfeest zijn wij als bestuur de zomer ingerold. Wij hebben enorm genoten van het feest, wat mede mogelijk gemaakt is door alle sponsoren en uiteraard van jullie. Geweldig om met zoveel enthousiast buren bij elkaar te zijn. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat het een dag werd, die we niet snel zullen vergeten!

Nu de temperaturen weer beginnen te dalen, maken wij ons op voor het laatste kwartaal van het jaar. We willen een aantal zaken met jullie delen.

Uitbreiding bestuur:
Het bestuur van Middenhoeve is uitgebreid met Lars de Jong en Michel van der Heiden. Wij kijken er naar uit om samen met hen, en uiteraard met u, weer bij te kunnen dragen aan de veiligheid en het samenbrengen van elkaar in de wijk waarin we leven.

Algemene Leden Vergadering:
De ALV zullen wij verplaatsen van 15 september naar Q1/Q2 volgend jaar. De ALV zal een andere invulling krijgen en zal in het vervolg altijd plaats vinden binnen de eerste paar maanden van het jaar.

Lasergamen:
Zaterdag 30 september stond op de agenda lasergamen. Gezien de kosten dit jaar, annuleren wij deze activiteit.

Walking diner:
Zaterdag 18 november vind de EERSTE editie plaats van een walking diner door Middenhoeve. Op initiatief van een enthousiaste buur, wordt dit georganiseerd. In informele setting kom je (nieuwe) buren tegen, voer je fijne gesprekken terwijl je een vorkje prikt. Hierover volgt spoedig meer nieuws.

Eindejaarsborrel:
Vrijdag 29 december vindt traditie getrouw de eindejaarsborrel plaats.

Voor nu wensen wij jullie een fijne avond en tot in de wijk!

Warme groet,
Bestuur Middenhoeve


You must be logged in to post a comment.