Foto’s Pasen en het bewonersforum

Bestuur Verslag april 18, 2024

Pasen

Wat hebben we een geluk gehad met het lekkere weer op Tweede Paasdag. En wat een verrassing dat de Paashaas dit jaar tijd had om ons te bezoeken! Alle foto’s staan op onze website onder archief – foto’s Foto’s – Vereniging Middenhoeve

Bewonersforum

Wisten jullie dat wij op de website een bewonersforum hebben? We hebben het bewonersforum ingedeeld in 2 categorieën: Gevonden voorwerpen en de vraag-maar-raak baak. In de categorie gevonden voorwerpen kun je als bewoner zelf een bericht plaatsen wanneer je iets gevonden hebt in de wijk. Hartstikke handig! En in de categorie vraag-maar-raak baak kun je alles kwijt wat je met je buren wil delen. Denk aan: advies over een schilder, werkzaamheden in en om de wijk en wie kan mijn hond uitlaten? Maar ook als je kind zich aanbiedt om op te passen in de wijk of om de hond uit te laten of de kat eten te geven.
Het bewonersforum is het soort intranet van de wijk, ons advertentiebord van de supermarkt, maar dan digitaal voor de wijk. Een makkelijke manier om iedereen snel en veilig te bereiken.
Op Uitleg Bewonersforum – Vereniging Middenhoeve staat alles uitgelegd over het bewonersforum. Laten we hier met elkaar veel gebruik van maken. En een tip: zorg dat je aan vinkt dat je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe berichten op het forum.

You must be logged in to post a comment.