Mariele Drecker: jazz-combo genaamd Cross-Over Sinds enige tijd zing ik bij een jazz-combo genaamd Cross-Over.  Wij bestaan uit een drummer, twee gitaristen, een violist/saxefonist en zangeres en zijn nog naarstig op zoek naar een bassit en een toetseninst. Soms verzorgen wij, tegen een kleine vergoeding, optreden in kleine kring. Als u iets te vieren heeft en het leuk vindt om dit muzikaal omlijst te zien door lichte jazz-muziek met wat uitstapjes naar de blues kunt u contact met mij opnemen. Mariele Drecker, Abeelstraat  06-22492047
Zijn er nieuwe bewoners naast u komen wonen, een kindje geboren of wellicht iemand langdurig ziek? Laat ons dat dan weten zodat wij deze mensen een bloemetje of een kaartje kunnen geven. Stuur dan een email naar het bestuur.
Als u andere belangrijke informatie weet, laat het ons dan weten: email naar ons. Dan plaatsen wij dat op de website. 
Diverse informatie van bewoners (eigen niet-commerciele websites, hobbies, etc)
Begin Oud nieuws Activiteiten Foto's & Video's Onderhoud Gemeente Diverse Info 6 minuten zone Bestuur Vraag & Aanbod
Deze Pagina is beschikbaar voor bewoners om uiting te geven aan hun hobbies, eigen website of informatie die ze graag met anderen delel. Bijv. als iemand een optreden heeft, of iets waar ze bijzonder trots op zijn, etc. Als u iets op deze pagina wilt plaatsen, stuur dan een email met uw informatie of link naar website naar ons toe..
Jan Heuser: AstroDomus.nl Astrofotografie is een van mijn mijn hobbies en vanuit Middenhoeve maak ik regelmatig Astro-foto’s van de sterrenhemel boven ons.   Wie het leuk vind kan en mag een keer bij helder weer door de telescoop een kijkje komen nemen.  Groeten, Jan Heuser
Dirk Slijkhuis: foto’s van de kleine natuur om ons heen Dirk Slijkhuis maakt natuurfoto’s van o.a. bloemen en insecten. Een groot deel van zijn foto’s zijn gewoon in onze wijk Middenhoeve gemaakt. Om zijn laatste foto’s te bekijken kunt u hier naar de site gaan. Hier enkele voorbeelden: